Dok van Dronten

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dronten - Dronten
Toekomstig aanbod

vanaf € 175.000,-

Over dit project

Stads wonen aan het water
Het Dok van Dronten

Vlakbij het centrum van Dronten wordt een nieuwe, duurzame en levendige woonwijk gerealiseerd; het Hanzekwartier. De ambities zijn hoog! Met een dynamische en levendige architectuur en een verrassende inrichting van de openbare ruimte krijgt dit deel van Dronten een enorme impuls. Het Dok van Dronten is met 90 woningen en ca. 750 m² een belangrijke aanjager van de vernieuwing in het Hanzekwartier.

Bijzonder is de centrale ligging van het plangebied: deze ligt tussen het station en het centrum van Dronten. De ambitie is om het gebied om te toveren tot een kwalitatief hoogwaardige en levendige woonbuurt voor diverse doelgroepen. Onderdeel is een prachtig, parkachtig plein dat grenst aan het water. Het plein vormt een belangrijke schakel aan de brede loper langs De Noord en zoekt tegelijkertijd aansluiting met de groene parkachtige zone ‘Langs de Vaart’. Het gaat daarbij om de verbinding tussen het station en het bruisende centrum van Dronten enerzijds en de verbinding tussen De Noord en de rustgevende binnenhaven anderzijds. Kortom, een gebied vol groene en stedelijke dynamiek: dat is een plek waar u wilt wonen.

Meer informatie over de woningtypes en de plattegronden van de woningen vind je op de projectwebsite https://www.dokvandronten.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dok van Dronten
Woningen
63 van 98 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 175.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden