Havenkade

Dronten - Dronten
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 127m2

Over dit project

Een gloednieuwe woonbuurt op een spectaculaire plek in Dronten, dat is Havenkade. Je woont hier namelijk op een waterrijk plekje dicht bij het winkelcentrum. In totaal komen hier 146 gevarieerde nieuwbouwwoningen waarvan de eerste huizen al klaar zijn. Daarnaast zijn de eerste koopwoningen in deze buurt al gebouwd en opgeleverd.

Wil jij wonen met een droomuitzicht? Na het succes van de eerste fase komt er nieuw woningaanbod aan Havenkade. De 18 appartementen van Ceres en de eerste 12 kadewoningen van Tellus zijn in verkoop.

Aan de andere zijde van dit plan komen volgend jaar ook nog een aantal vrijstaande en levensloopgeschikte woningen in verkoop. Deze woningen komen met de achtertuin aan het water. Wil jij op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod van Havenkade? Ga dan naar de projectwebsite toe.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenkade
Type woningen
Appartement, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden