Havenkade

Dronten
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Voorheen stonden hier stoere graansilo’s. In de volksmond werden ze ‘bakens’ genoemd. Al van verre zag je ze oplichten. En als er bovenop een vlag wapperde, wist iedereen in de wijde omgeving dat de schaatsbaan open was.

Op deze luisterrijke locatie verrijzen straks nieuwe bakens: eengezinswoningen en appartementen. De bedrijvigheid van weleer maakt plaats voor comfortabel en rustig wonen in de beslotenheid van het water. De dynamiek van vrachtschepen is afgelost door traag voorbijglijdende pleziervaartuigen.

Watersporters kunnen hun hart ophalen in nieuwbouwproject Havenkade Dronten. Een ligplaats voor je boot direct naast of nabij je woning behoort ook tot de mogelijkheden. Bovendien kun je als visliefhebber direct bij de woning je hengel uitgooien.

Van de kalmte van jouw plek aan het water is het maar een klein eindje naar het kloppende stadshart van Dronten, met het veelzijdige winkelcentrum SuyderSee. Kan het nog mooier?

Nieuwsgierig? Schrijf je vrijblijvend in voor nieuwbouwproject Havenkade Dronten. Zo ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenkade
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
72
Huurwoningen
72
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden