Havenkade Demeter en de Silo

Dronten - Dronten
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 690.000,-

Over dit project

Prachtig uitkijken over de bootjes van de jachthaven en het water, dat doe je aan Havenkade in Dronten. Op deze droomlocatie verrijst straks nieuwbouwproject Havenkade. Hier komen in totaal 115 duurzame en gasloze koopwoningen in verschillende smaken en kleuren. Van appartementen tot rijwoningen en vrijstaande woningen, hier is voor elk wat wils. Welk nieuwbouwhuis je ook kiest, aan Havenkade woon je heerlijk aan het water en op loopafstand van het centrum van Dronten.

De eerste fase van Havenkade is gestart. Deze fase telt 14 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaand huis van woningtype Demeter en 34 royale appartementen van De Silo. Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvende optie of meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenkade Demeter en de Silo
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
49
Prijs
€ 325.000,- tot € 690.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden