Havenkade de Silo

Dronten - Dronten
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 690.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 200m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

De bouw van De Silo start in juni!

Aan het eind van de zuidelijk gelegen kade, tegenover de jachthaven verrijst De Silo. Dit duurzame en gasloze appartementengebouw telt straks 34 koopappartementen in verschillende soorten en maten.

De appartementen komen in dertien woningtypes, variërend in woningoppervlakte van 100 tot 200 m². Zo telt de begane grond drie zogeheten split-level-appartementen. Deze woningen hebben twee woonlagen die een halve verdiepingshoogte ten opzichte van elkaar verspringen. Elk split-level-appartement beschikt aan de voorkant over een eigen terras.

Parkeren
Alle appartementen beschikken over minimaal een eigen parkeerplek. Enkele appartementen hebben zelfs plek voor twee auto's.

Wonen met een droomuitzicht

Welk appartement je van De Silo ook kiest, je kijkt uit op de kade, het water en de jachthaven. Alle appartementen hebben de woonkamer en het balkon gericht op op het zuiden. Hierdoor heb je naast een fantastisch uitzicht ook nog eens een gunstige zonligging.
In de video hiernaast, zie je wat het uitzicht is vanaf welke hoogte.

Het woongebouw is uitgerust met een collectief warmtesysteem, maar wel met een eigen warmtepomp met topkoeling voor elk appartement. Hiervoor sluit je als koper een individuele lease-overeenkomst met de warmteleverancier af.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenkade de Silo
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34
Prijs
€ 325.000,- tot € 690.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp
Balkon
10 tot 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden