Zuiderweide Dronten Fase 1B - RAR- en Hofwoningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dronten - Dronten
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
104 - 123m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Op Het Erf in Zuiderweide vind je straks 14 levensloopbestendige Hofwoningen en 16 Rug-aan-Rug woningen. Het Erf is een deelfase van de nieuwe buurt op het terrein waar tot voor kort Flevomanege Dronten gevestigd was. Hier werd jarenlang gesprongen, gegaloppeerd en gedraafd: straks is het een oase van rust met een grote keus uit verschillende woningtypen. Van vrijstaand tot appartement en van seniorenwoning tot tweekapper. Laat het grote genieten maar beginnen en meld je aan als belangstellende.

Naast je priv├ęterras/tuin geniet je van de voordelen van gezamenlijke faciliteiten, zoals de collectieve moestuin, de gezamenlijke ontmoetingsruimte en de groene omgeving. Hier vind je een goede balans tussen privacy en ontmoeting. Geen zorgen, alle praktische zaken zijn geregeld in een Vereniging van Eigenaren (VvE). Wonen met de voordelen van het collectieve Erf!

Bekijk www.zuiderweide.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuiderweide Dronten Fase 1B - RAR- en Hofwoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
7 van 30 beschikbaar
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden