Wandgrimeurs

Villa's en Kavels in Ketelhaven

Dronten - Dronten
Actueel aanbod

€ 299.900,- tot € 354.990,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
629 - 953m2

Over dit project

Zorgeloos een droomvilla op maat laten bouwen? Dit is dé kans! Jouw WELSTANDSVRIJE villa kan je hier laten personaliseren samen met professionals, rekening houdend met persoonlijke woonwensen.

In het groen wonen en toch alles dichtbij
Wonend in de natuur, met open vaarwater nabij, in het landelijke buitengebied van de Flevopolder bieden wij 5 villa's aan. De locatie is ideaal voor een ieder die veel tijd doorbrengt in de Randstad alsmede het noordoosten van Nederland. De A6, de N50 en A28 zijn nabij gelegen. Rust en ruimte zijn volop aanwezig. Liever een dagje winkelen, een terras pakken of naar het theater? In diverse steden zoals Almere, Kampen en Zwolle is voldoende te zien en te ontdekken. Ook het gezellige Dronten ligt op fietsafstand.

Binnen dit project zijn er drie opties
1. Je koopt Villa Berk of Villa Toolstra. Beide types zijn uitgewerkt en hiervan zijn de prijzen bekend. De prijzen zijn uiteraard
inclusief de kavel. Aanpassingen zijn uiteraard mogelijk!
2. Je gaat aan tafel met Toolstra Bouwbedrijf om samen toe te werken aan een ander woningtype. Is Villa Berk of Villa
Toolstra niet jouw ideale woning, dan creëer je samen met Toolstra jouw ideale woning. Toolstra zal berekenen wat de
kosten zullen zijn. Enthousiast? Pas dan ga je over tot aankoop.
3. Je koopt een kavel en gaat vervolgens zelf aan de slag met een architect of aannemer voor jouw droomhuis!

Eén woning verkocht = één woning bouwen. Er wordt dus niet gewacht op de verkoop van meerdere woningen.

Eigen ideeën, eigen baas!
Eigen ideeën over de architectuur of de indeling? Laat het ons weten! Het is hier mogelijk enkel een kavel te kopen en zelf een woning te ontwerpen en te laten bouwen, door een eigen gekozen architect en/of aannemer. Er gelden uiteraard wel (beperkte) bestemmingsplanvoorschriften. Wij kunnen je vertellen wat de mogelijkheden zijn op de kavels. Neem hier over contact met ons op!

Ontzorgen
Lastig om helemaal zelf het ontwerpen en bouwen aan te pakken? Ook kunnen de getoonde villa’s gebouwd worden door Toolstra Bouwbedrijf uit Enkhuizen. Een kleine, flexibele aannemer met korte lijnen. Naast de notariswoning, hebben zij ook nog vele andere woningtypes waaruit gekozen kan worden. Uiteraard welke passen binnen de grenzen van het bestemmingsplan. Daarnaast hebben wij een aantal partijen geselecteerd welke je in de afbouwfase kunnen ontzorgen.

Verkoop
De verkoop verloopt via Woonfabriek Zwolle. Iedere tweede zaterdag van de maand is de locatie zonder afspraak te bezoeken tussen 10.00 en 12.00 uur. De makelaar is dan aanwezig om alle gewenste informatie te verstrekken.

Ben je nieuwsgierig geworden, rijd dan vooral eens langs en proef de sfeer, het groen en de rust! De bouwlocatie is ten alle tijde te bezoeken.

Alvast meer weten? Bel, mail of kom gerust langs bij Woonfabriek Zwolle. Diverse downloads zijn te vinden op de website van Woonfabriek Zwolle.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villa's en Kavels in Ketelhaven
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 299.900,- tot € 354.990,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden