Vijf notariswoningen Uniq

Dronten - Dronten
Actueel aanbod

€ 699.000,- tot € 745.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
151 - 151m2
Kaveloppervlak
629 - 953m2
Inhoud
657 - 657m3

Over dit project

Wonend in de natuur, met open vaarwater nabij, in het landelijke buitengebied van de Flevopolder bieden wij 5 villa's aan. De locatie is ideaal voor een ieder die veel tijd doorbrengt in de Randstad alsmede het noordoosten van Nederland. De A6, de N50 en A28 zijn nabij gelegen. Rust en ruimte zijn volop aanwezig. Liever een dagje winkelen, een terras pakken of naar het theater? In diverse steden zoals Almere, Kampen en Zwolle is voldoende te zien en te ontdekken. Ook het gezellige Dronten ligt op fietsafstand.

Zorgeloos een droomvilla op maat laten bouwen? Dit is dé kans! Jouw woning kan je hier laten personaliseren samen met professionals, rekening houdend met persoonlijke woonwensen. Eigen ideeën over de architectuur of de indeling? Laat het ons weten!

Villa's
De afgebeelde villa's zijn uitgevoerd in een levensloopbestendige variant met slaap- en badkamer op de begane grond en een compleet ingerichte eerste verdieping. Naar wens kan de indeling en grootte aangepast worden naar eigen woonwensen: meer slaapkamers, veranda, kantoorruimte, et cetera.

Het opleveringsniveau kan ook op diverse manieren. Van casco - waarbij je zelf voor de afbouw zorgdraagt - tot turn-key - inclusief vloer- en wandafwerking, sanitair en keuken - of een gewenst niveau daartussenin.

• Voorbereiding bouw reeds gestart met uitvoering sonderingen, tekenwerk omgevingsvergunning, BENG-berekeningen, et cetera.
• 5 duurzame en energiezuinige woningen welke traditioneel worden gebouwd.
• Minimaal 10 zonnepanelen op het platte dak.
• Gebruik van onderhoudsarme materialen voor toekomstig gemak.
• Casco oplevering, sleutelklaar of alles daartussenin.
• Bouw onder architectenbegeleiding.

Het voor een Uniq ontwerp kenmerkend dak zorgt ervoor dat de standaard zonnepanelen zo goed als onzichtbaar zijn vanaf de grond. Samen met een efficiënte warmtepomp zorgt dit voor een maximaal rendement. Dus duurzaam en energiezuinig, zonder afbreuk te hoeven doen aan het ontwerp. Met de huidige turbulente energiemarkt ook een comfortabel gevoel dat een groot gedeelte van de energiebehoefte zelf opgewekt kan worden.

De villa’s kunnen traditioneel gebouwd worden door Toolstra Bouwbedrijf uit Enkhuizen. Een kleine, flexibele aannemer met korte lijnen.
Daarnaast hebben wij een aantal partijen geselecteerd die in de afbouwfase kunnen ontzorgen.

Kavels
Het is tevens mogelijk enkel een kavel te kopen en zelf een woning te ontwerpen. Wij kunnen je vertellen wat de mogelijkheden zijn op de kavels. Neem hier over contact met ons op.

Verkoop
De verkoop verloopt via Woonfabriek Zwolle. Iedere tweede zaterdag van de maand is de locatie zonder afspraak te bezoeken tussen 10.00 en 12.00 uur. De makelaar is dan aanwezig om alle gewenste informatie te verstrekken.

Ben je nieuwsgierig geworden, rijd dan vooral eens langs en proef de sfeer, het groen en de rust! De bouwlocatie is ten alle tijde te bezoeken, navigeer naar Boslaan 72 te Ketelhaven. Hier tegenover ligt het bouwterrein. Loop gerust een rondje. Alvast meer weten? Bel, mail of kom gerust langs bij Woonfabriek Zwolle. Diverse downloads zijn te vinden op de website van Woonfabriek Zwolle.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vijf notariswoningen Uniq
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5
Prijs
€ 699.000,- tot € 745.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden