Havenkade Tellus fase 2

Dronten - Dronten
Actueel aanbod

€ 377.500,- tot € 457.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
127 - 169m2
Kaveloppervlak
117 - 158m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Op een van de mooiste plekjes aan de Havenkade verrijst het deelproject Tellus 2: 21 royale hoek- en rijwoningen. Bijna allemaal verkocht of onder optie.

Tellus is latijn voor aarde en tevens de naam van de Romeinse beschermgodin van de aardbodem. De naam verwijst naar het agro-industriƫle verleden van deze locatie. Het architectonisch gevelontwerp met strakke lijnen is een knipoog naar de graanpakhuizen van vroeger.

Volop leefruimte
De kadewoningen worden op een prachtige plek aan het water gebouwd en bestaan uit 3 of 4 woonlagen. Met een woonoppervlakte van ongeveer 127 tot 169 vierkante meter zijn deze kadewoningen voor stedelijke begrippen verrassend ruim. Parkeren kan op eigen terrein naast de berging bij de eerste 12 woningen en bij de laatste 9 woningen is er openbaar parkeren achter de woningen beschikbaar.

Liefhebbers van watersport en recreatievaart komen hier volledig aan hun trekken. De jachthaven van WSV Dronten ligt letterlijk om de hoek. Ook voor stedelijke genieters zijn de Tellus-woningen een geweldige uitvalsbasis. Het centrum van Dronten ligt op loopafstand, waardoor stadsvertier en cultuur nooit ver weg zijn.

Duurzame warmte
De kadewoningenzijn gasloos en uitgerust met een duurzaam warmtesysteem. Met een individuele warmtepomp wordt warmte opgepompt uit een eigen bron naast de woning. Het zorgt voor warm water en verwarmt of koelt de woning via vloerverwarming. Zo genieten bewoners altijd van een aangename temperatuur in huis.

Heb je interesse in een fraaie drie of vierlaagse kadewoning? Schrijf je snel in als reservekandidaat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenkade Tellus fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 21 beschikbaar
Prijs
€ 377.500,- tot € 457.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Noorden
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden