Wandgrimeurs

Parkwachters Dronten

Dronten - Dronten
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Eigentijdse plusappartementen in Dronten
Welkom bij Parkwachters, twee stijlvolle gebouwen midden in het groen op de campus van Dronten. Hier kunt u ruim en onbezorgd wonen in één van de 57 lichte en comfortabele appartementen. U heeft er vrij uitzicht over het park en het ligt heel centraal. En aan alles is gedacht: de plusappartementen zijn toekomstbestendig en met wat extra zorg bij de hand kunt u daar onbekommerd oud worden.
Wonen in Parkwachters
In Parkwachters komen 57 appartementen voor mensen die van hun vrijheid willen genieten. Licht en comfortabel, in een ruime en groene omgeving, met een gezamenlijke tuin waar u samen met andere bewoners het onderhoud van kunt verzorgen. De appartementen variëren van ongeveer 73 m2 tot 134 m2 en zijn toekomstbestendig. Er is ruimte voor logerende familie en er is zorg aan huis mogelijk voor als het straks misschien niet meer vanzelf gaat. Hier kunt u lekker blijven genieten in een rustige en groene omgeving waar toch altijd wat gebeurt.
Dronten
Parkwachters ligt aan De Morinel in Dronten, aan een rustige weg tussen de hogescholen en een bestaande woonwijk. Er is geen druk verkeer maar het is er wel lekker levendig, er zijn altijd mensen op de campus. Het centrum van Dronten met het overdekte winkelcentrum SuyderSee ligt slechts anderhalve kilometer verderop. Het ligt dicht bij de uitvalswegen N307 naar Kampen en Lelystad en N305 richting Biddinghuizen en het station ligt op slechts 500 meter afstand.
Voor meer informatie zie de projectsite www.parkwachters-dronten.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkwachters Dronten
Koopwoningen
57
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden