Uniek Wonen Dronten

Dronten - Dronten
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen aan De Zuid

In Wonen aan De Zuid begint het grote genieten. Aan de rand van Dronten, op het terrein van de Flevomanege, wordt een prachtige woonomgeving ontwikkeld. Hier vind je straks alle ruimte om te wonen, op te groeien en oud te worden. De wijk is volop in ontwikkeling. Met een ruime variatie aan appartementen en grondgebonden woningen vind je altijd wel een woning die bij jou past. Goed leven en fijn wonen op een prachtige locatie en in een groene omgeving. Dat is Wonen aan De Zuid.
Locatie
Aan de zuidkant van Dronten, op de locatie van de Flevomanege, ligt Wonen aan De Zuid. Hier woon je aan de rand van Dronten, in de bebouwde kom en dicht bij de natuur. Je hebt werkelijk alles om je heen. Wil je een paar verse ingrediƫnten voor een heerlijke maaltijd halen? Je bent te voet of op de fiets zo bij de supermarkt. Maar ook zeker drie basisscholen liggen om de hoek. En met nog geen tien minuten fietsen sta je in het hart van Dronten. Voor avond uit ga je naar De Meerpaal, het cultureel hart van Dronten. Studeren? Dat kan in Dronten zelf en met de trein ben je zo in Zwolle. Maar ook met de auto ben je via de Dronterweg zo weg richting nabijgelegen dorpen of steden als Zwolle en Harderwijk of natuurlijk richting de Randstad. Dronten biedt je alle ruimte om lekker uit te waaien. Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen of te fietsen langs de meren of in de bossen. Geniet van de ondergaande zon aan de randen van de Veluwemeren of ga voor meer actie zoals waterskiƫn of surfen. Wonen aan de Zuid: heerlijk wonen, heerlijk leven.

Aanmelden
Dit unieke woonproject is volop in ontwikkeling. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Binnenkort is ook de vragenlijst waarin je jouw woonwensen kenbaar kunt maken beschikbaar. Met jouw antwoorden weten wij hoe jij hier wilt wonen. We stemmen het plan zoveel mogelijk af op de toekomstige bewoners. Dus denk mee over deze nieuwe groene wijk en mis niets van de vorderingen.
Zie ook projectwebsite www.uniekwonendronten.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Uniek Wonen Dronten
Koopwoningen
150
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden