Havenkade Ceres

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dronten - Dronten
Actueel aanbod

€ 375.000,- tot € 515.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 123m2
Inhoud
236 - 323m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

De 18 appartementen van Ceres komen in vijf woningtypes, variërend in woningoppervlakte van 90 tot 123 m². Het gebouw heeft vier woonlagen en de appartementen vanaf de 1e verdieping bevinden zich vijf appartementen op een rij. De appartementen op de hoeken wijken in maatvoering af van de tussenappartementen. Zo biedt dit gebouw voor ieder wat wils.

Parkeren
Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplek achter het gebouw. Voor het plaatsen van fietsen is een algemene fietsenberging op de begane grond.

Wonen met een droomuitzicht
Welk appartement je van Ceres ook kiest, je kijkt uit op de kade, het water en de jachthaven. Alle appartementen hebben de woonkamer en het balkon gericht op op het zuiden. Hierdoor heb je naast een fantastisch uitzicht ook nog eens een gunstige zonligging.

Het woongebouw wordt uitgerust met een collectief warmtesysteem, maar wel met een eigen warmtepomp met topkoeling voor elk appartement. Hiervoor sluit je als koper een individuele huurovereenkomst met de warmteleverancier af. Het is ook mogelijk om dit systeem direct te kopen.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Neem hiervoor contact op met Van Wijnen of VSO makelaars. Iedere vrijdag is het informatiecentrum op de bouwplaats in Havenkade tussen 10 en 12 uur geopend voor belangstellenden. U vindt deze aan het einde van de straat Peterhof. Tot dan?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenkade Ceres
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 375.000,- tot € 515.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp
Balkon
10 tot 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden