Havenkade Demeter

Dronten - Dronten
Actueel aanbod

€ 330.000,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
147 - 148m2
Kaveloppervlak
212 - 305m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Aan de slingerende laan met aan weerszijden groene, volwassen bomen liggen de veertien twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning van het woningtype Demeter.

Ben jij op zoek naar een woning met genoeg ruimte voor het hele gezin? Kies dan voor woningtype Demeter. Alle woningen beschikken over een woningoppervlakte vanaf 147 m², drie slaapkamers, een indelingsvrije zolder en een tuin met een houten berging.

Duurzaam wonen
Kies je voor een van deze nieuwbouwwoningen? Dan krijg je een duurzame en gasloze woning. De woningen zijn uitgerust met een duurzaam warmtesysteem. Het systeem zorgt voor warm water en verwarmt of koelt jouw woning via vloerverwarming. De warmte wordt met een individuele warmtepomp opgepompt uit een eigen bron naast de woning. Als koper heb je twee mogelijkheden; de warmtepomp direct overnemen of leasen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenkade Demeter
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 330.000,- tot € 425.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden