Havenkade Tellus

Dronten - Dronten
Actueel aanbod

€ 255.000,- tot € 280.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
127 - 127m2
Kaveloppervlak
108 - 146m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Op een van de mooiste plekjes op het schiereiland van Havenkade verrijst het deelproject Tellus: 7 royale hoek- en rijwoningen. Tellus is latijn voor aarde en tevens de naam van de Romeinse beschermgodin van de aardbodem. De naam verwijst naar het agro-industriële verleden van deze locatie. Het architectonisch gevelontwerp met strakke lijnen is een knipoog naar de graanpakhuizen van vroeger.

Kindvriendelijk

Die stoere industriële look gaat straks gepaard met een haast idyllische rust. Aan de voorzijde grenzen de Tellus-woningen aan een park met gazons, bomen en bankjes. Tussen de bomen door kijk je uit op het water. Kinderen kunnen hier veilig spelen, want deze groene zone is volledig vrij van autoverkeer.

Foto
Recreatie en stadsvertier

Liefhebbers van watersport en recreatievaart komen hier volledig aan hun trekken. De jachthaven van WSV Dronten ligt letterlijk om de hoek. Ook voor stedelijke genieters zijn de Tellus-woningen een geweldige uitvalsbasis. Het centrum van Dronten ligt op loopafstand, waardoor stadsvertier en cultuur nooit ver weg zijn.

Duurzame warmte

De parkwoningen zijn gasloos en uitgerust met een duurzaam warmtesysteem. Met een individuele warmtepomp wordt warmte opgepompt uit een eigen bron naast de woning. Het zorgt voor warm water en verwarmt of koelt de woning via vloerverwarming. Zo genieten bewoners altijd van een aangename temperatuur in huis.

Volop leefruimte

Met een woonoppervlakte van ongeveer 127 vierkante meter zijn de parkwoningen voor stedelijke begrippen verrassend ruim. Ze beschikken standaard over twee slaapkamers, met een zolderverdieping die dankzij rechte wanden ruimte biedt voor nog eens drie slaapkamers. Wie nog meer leefruimte wil, kan kiezen voor een uitbouw van 1,20 meter op de begane grond. De woningen hebben zonnige achtertuinen op het oosten, dus ’s ochtends licht en zonnig en naarmate de dag vordert wat koeler en schaduwrijker. Aan de achterzijde van de woningen is ook voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenkade Tellus
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
7
Prijs
€ 255.000,- tot € 280.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Oosten
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt, Winkelcentrum

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden