Watermunt

Dronten - Dronten
Archief

€ 220.000,- tot € 250.000,-

Over dit project

18 tweelaagse nieuwbouwwoningen aan het water - nu in verkoop

Een moderne, splinternieuwe, gasloze woning aan het water. Twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een terras aan de waterkant… Klinkt onmogelijk voor een starter? Niet in Watermunt! Op dit mooie plekje in Dronten West komen in totaal 18 starterswoningen met een frisse, moderne architectuur. Je woont hier op 10 minuten fietsen van het centrum en met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt.

Watermunt ligt op een geliefde locatie. Dronten West is een ruim opgezette nieuwbouwwijk met veel groen en water. Met een centrale ligging tussen de Randstad en het Veluwemeer, is Dronten een populaire plek om te wonen en te recreëren. Stranden, dijken, randmeren en toeristische trekpleisters genoeg in de omgeving! Tegelijkertijd heb je al je dagelijkse voorzieningen dichtbij.

Architect Frank Lahaye:
“De woningen hebben een sterke oriëntatie op het water. De witte kaders aan de achterkant van de woningen vergroten de herkenbaarheid. De bakstenen randen in wit keimwerk rond de kozijnen zijn verbindend en geven tegelijkertijd individualiteit aan de woningen. Van een afstand ervaar je het project hierdoor als één geheel met de naastgelegen zorgappartementen. Aan de voorzijde zijn de bergingen separaat gebouwd, zodat ze de voortuin deels afschermen. Ook de entree wordt geaccentueerd met wit keimwerk naast de voordeur, waardoor de aandacht op de entree en de kenmerkende hoekstructuren komt te liggen.”

Bekijk alle woningen op https://watermuntdronten.nl/kavelkaart en schrijf je in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Watermunt
Koopwoningen
18
Prijs
€ 220.000,- tot € 250.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden