VERKOCHT 12 design villa's aan de WaterAs te Dronten West

Dronten - Dronten
Actueel aanbod

€ 538.900,- tot € 609.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
224 - 264m2
Kaveloppervlak
800 - 1100m2
Inhoud
672 - 792m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Vrijstaande villa's aan het water
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nieuwbouwproject met 12 Jan des Bouvrie design villa’s op grote kavels, prachtig gelegen aan het water. Kavels tot ruim 1000 m2 in Dronten.

De villa's van Jan des Bouvrie zijn al jaren op VillaResort Harderwold dermate succesvol dat regelmatig de vraag komt of hier ook permanent gewoond mag worden. Om aan deze vraag tegemoet te komen heeft UniqResort in samenwerking met de ontwerpstudio van Jan des Bouvrie besloten voor de realisatie van 12 exclusieve Jan des Bouvrie villa's op een prachtige locatie aan de Wateras van Dronten. Licht is één van de belangrijkste elementen in de ontwerpen van UniqResort en Jan des Bouvrie. Grote raampartijen en een maximum aan licht in huis om extra ruimte en comfort te bewerkstelligen. De Wateras in Dronten lijkt daarom wel geschapen voor deze villa's. Ruim van opzet, perfect qua zonexpositie en geen belemmering van zoninval door omliggende (hoog)bouw of bestaande bomen. De vrije ligging aan het water benadrukt nog eens het ruimtegevoel op de ruime kavel.

UPDATE:
>>hoe ver zijn we vandaag met het project? ( 30-3-2020)
Blije eigenaren van kavel 4a aan de WATERAS Dronten. Vanmorgen in alle vroegte is de eerste wand van hun Villa Water geplaatst. Wat zal het heerlijk zijn om binnenkort wakker te worden met het uitzicht zoals foto 12 in de galerij laat zien! Wij wensen deze familie veel voorpret bij het volgen van het bouwproces.

>>hoe ver zijn we momenteel met het project? (23-3-2020)
Zoals de laatste foto in de galerij laat zien, zijn inmiddels 7 villa's opgetrokken, waarvan 5 wind- en waterdicht. De vloer van kavel 4a en 5 zijn gestort en ook bij deze twee zal op korte termijn begonnen worden met het plaatsen van de steelframes. Als laatste in de rij volgen kavel 2-3-6, die binnenkort aan de beurt zijn voor het storten van de vloer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
VERKOCHT 12 design villa's aan de WaterAs te Dronten West
Koopwoningen
11
Prijs
€ 538.900,- tot € 609.900,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Kantoor, Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
5 tot 10 m2, Balkon
Overige
Airconditioning, Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras, Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden