Weids Wonen in de Gilden (Het Palet)

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Dronten - Dronten
Actueel aanbod

€ 189.000,- tot € 285.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 153m2
Kaveloppervlak
125 - 275m2
Inhoud
443 - 586m3

Over dit project

Weids Wonen is gesitueerd aan het water in het deelplan Het Palet. Dit deelplan is de laatste fase en daarmee het sluitstuk van de wijk De Gilden. De Gilden is een verfrissende woonwijk aan de westkant van Dronten en een prachtige wijk om in te wonen. Er is veel ruimte voor openbaar groen, dwars door de wijk heen loopt een centrale wateras en op een steenworp afstand ligt het Wisentbos. De dagelijkse voorzieningen in de wijk zijn goed en dichtbij. Zo kunt u voor uw dagelijkse boodschappen terecht in het winkelcentrum van de wijk, waar ook een gezondheidscentrum, een sporthal en drie basisscholen zijn gevestigd.

Weids Wonen is een uniek project van in totaal 92 woningen in een grote variëteit. Er zijn twee-onder-een kapwoningen en geschakelde woningen in verschillende prijsklassen. Door de grote variëteit van de woningen en verschillende prijsklassen biedt het plan voor elk wat wils, van starter naar doorstromer tot senior. De sfeer is landelijk en gemoedelijk. Wat het project nou écht bijzonder maakt? De fraaie architectuur, geïnspireerd op de Limburgse witte hoeves, de diversiteit in woningtypes en 'samen zijn en samen doen' komen centraal te staan in het hart van het plan. Het hart wordt gevormd door het grote gezamenlijke binnenterrein.

Men moet het ijzer smeden wanneer het heet is en daarom vragen wij u als belangstellende/aspirant koper om hulp! Hoe bijvoorbeeld het binnenterrein eruit komt te zien? Dat bepalen de bewoners samen! Samen dromen, ideeën aandragen en meedenken over de ontwikkeling dit bijzondere woonproject? Kruip op de stoel van de architect en denk mee over o.a. architectuur, woonbehoeften, veiligheid en duurzaamheid.

Om inzicht in uw woonwensen en ideeën te krijgen hebben wij een enquête opgesteld waarin u kunt kiezen uit één van de onderstaande antwoorden, maar die u tevens de mogelijkheid biedt tot een open antwoord. Wanneer wij al uw wensen en ideeën geïnventariseerd hebben dan gaat de architect aan de slag om uw wensen te vertalen in de verdere uitwerking van het project. Door nu uw stem te laten gelden voelt u zich hier straks heerlijk thuis!

www.weidswonendronten.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weids Wonen in de Gilden (Het Palet)
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
92
Prijs
€ 189.000,- tot € 285.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Oosten, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden