Lokaal nieuws donderdag 07 februari 2019

Nieuw: het hypotheek videogesprek

Voor een oriëntatie- of adviesgesprek voor hypotheken is een bezoek aan de bank niet altijd nodig. Je regelt het net zo gemakkelijk op je eigen bank vanuit huis. Ook buiten kantoortijden. ‘Video bellen’ is de oplossing als je persoonlijk contact met snelheid en gemak wilt combineren.

Een videogesprek over jouw woonplannen? Daar zijn wij heel flexibel in.

Voer een videogesprek met een financieel adviseur op een locatie en tijd wanneer het jou uitkomt. Je hebt het druk met je werk, je gezin en andere dagelijkse dingen. Een gesprek met een financieel adviseur van de bank, vind daar maar eens tijd voor. Herken je dit? Maak gebruik van videogesprek. Zo spreek je onze adviseur toch persoonlijk en dichtbij.

Interesse in een videogesprek?

Bel dan naar (0320) 292 500 of maak een afspraak online.

Afspraak maken

Voorbereid op gesprek

Wil jij je alvast voorbereiden op je videogesprek? Maak dan in je eigen Rabobank Hypotheekdossier een uitgebreide hypotheekberekening.

Ga naar Rabobank Hypotheekdossier

Lelystad, 24-1-2019

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Dronten.

Aanmelden